Kövess minket

Hiphop

Razziáztak a washingtoni rendőrök Kodak Black turnébuszaiban, míg a rapper koncertet adott

Fegyvereket találtak.

Megosztva

Forrás:

Kodak Black folyamatosan fél lábbal a börtönben van. A floridai rapper, aki nemrég Lisa Simpson hajat virított, nemrég Washington D.C-ben adott koncertet, miközben a turnébuszait megszállták a rendőrök – írja a The Blast.

A megosztó rapper tavaly szabadult a hűvösről, de nemrég a kanadai-amerikai határnál kapcsolták le, mivel szép mennyiségű marihuánával és fegyverekkel próbálta átlépni az országhatárt. Kodak állítálóg a GPS hibája miatt ment át Kanadába, majd vissza Amerikába, de ez persze a határőröket nem igazán érdekelte, végül 20 ezer dolláros óvadékkal szabadulhatott, de az esti koncertjére már nem ért oda. Kodakot továbbá szexuális erőszakkal is vádolják, emiatt még az évben bírósági tárgyalása lesz.

A mostani eset szerencsére a rapper letartóztatása nélkül végződött. A rendőrök több illegálisan tartott fegyvert is találtak a turnébuszokban, ezek viszont nem Kodak tulajdonát képezték, hanem a vele utazó csapatának tagjaié voltak, őket letartóztatták.

A rendőrök nem közölték, hogy miért vonultak ki a rapper koncertjére, de úgy tűnik extrán vigyáznia kell, mert rövid pórázon tartják.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés