Kövess minket

Bulvár

„Real” recognize real: a kamu Drake felhívta az igazit, hogy gratuláljon neki új albumához

Megosztva

Még 2021 novemberében írtunk Drake olcsó hasonmásáról, IzzyyDrake-ről, aki azzal lett híres, hogy jókat haknizik a torontói sztárnak kiadva magát és ezzel még pénzt is keres, akár 5000 dollárt is „fellépésenként”.

Izzyy hét hónap elteltével valahogy még mindig a porondon tudott maradni a hőn áhított 5 perc hírnév után. Most éppen azzal bizonyította be, hogy az igazi Drake igenis elismeri-, és spanjának tartja őt, hogy felhívta a zenészt FaceTime-on keresztül, hogy gratuláljon neki megosztó, Honestly, Nevermind címet viselő house albumának megjelenéséhez, amit J. Cole is imád.

„Yo, kemény lett az album, bro. Gratulálok a megjelenéshez” – mondta a hajába még mindig szívecskét vágató kamu Drake (a Certified Lover Boy-éra már lejárt, hé) az igazi Drake-nek. Ezután megkérdezte, hogy még mindig droppolnak-e együtt, amire a valódi Drake igennel válaszolt, majd gyorsan ki is nyomta a hívást.

Hogy tényleg kijön-e egy közös számuk, egyelőre rejtély, mi mindenesetre előre félünk ettől.

Mindeközben volt egy klub, ahol nem látták annyira szívesen a hasonmást, mint az eddigi helyeken: tegnap, avagy június 19-én történt Houston városában, hogy a kamu Drake ki lett rúgva egy szórakozóhelyről. Izzyy annyira hűséges barátja és rajongója Drake-nek, hogy később elmagyarázta, hogy az egész stunt meg volt beszélve a tulajjal, és direkt eljátszották a jelenetet, ezzel is promózva a Honestly, Nevermind korongot.

Nem mintha amúgy nem menne jól a lemez, de hát Drake is biztos jó szívvel támogatja az ilyen jellegű kreatív supportot.

(HipHopDX)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés