Kövess minket

Pop

Redfoo az LMFO sztárja márciustól szólóban nyomja

Az amerikai énekes, táncos, producer és DJ, azaz Redfoo, aki népszerűségét az LMFAO-nak köszönheti, március 18-án piacra dobja debütáló albumát, a Party Rock Mansion-t.

Megosztva


Redfoo-nak már most nagyratörő tervei vannak, melynek első darabja a Where The Sun Goes Down, melynek elkészítésében részt vett Stevie Wonder és a népszerű duó, Dimitri Vegas & Like Mike. A 40 éves előadó saját Los Angeles-i stúdiójában vette fel.

Redfoo, eredeti néven Stefan Kendal Gordy, 2006-ban alapította az LMFAO formációt, melyben együttműködött unokaöccsével, Sky Blu (Skyler Austen Gordy)-val. 2008-ban szerződést írt alá az Interscope-pal, júliusban pedig kiadta debütáló albumát, a Party Rock-ot, melyre olyan slágerek kerültek fel, mint például a I’m In Miami Bitch, La La La, Shots a Yes. Az egyik legnagyobb dicsőség az volt számára, mikor David Guettával dolgozhatott együtt a Gettin’ Over You-n. Zenei pályájának drágaköve a Party Rock Anthem sláger, mely bejárta az egész világot. Ezt a sikert lényegében csak a Sexy And I Know It és a Sorry For Party Rocking számokkal tudta felülmúlni. 2012 szeptemberében az LMFAO tagjai úgy döntöttek, hogy egy időre szünetet tartanak és szólókarrierjüket egyengetik.

[vembed youtube=”TrVLu9p65a0″ ]

Redfoo Party Rock Mansion albumának tracklistje:

1. Keep Shining
2. Party Train
3. Too Much
4. Beach Cruisin’
5. Booty Man
6. Lights Out
7. So Lit
8. New Thang
9. Juicy Wiggle
10. Good Things Happen When Ya Drunk
11. Where The Sun Goes f. Stevie Wonder
12. Meet Her At Tomorrow
13. Maybe 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük