Kövess minket

Aztaa

Redman szemre megmondta, hogy anyja 20 éve száradó füvet talált

Ha valaki képes lenne ezt is elpöffenteni, az pont Redman.

Megosztva

Forrás:

Redman valódi füves veterán, számtalan dalában tesz említést a zöldre, egy egész film épült arra, hogy be van tépve, legutóbbi albumát pedig mi mással is promózhatta volna, mint a pecázás örömeivel…viccelünk, hát persze, hogy fűvel, azt is.

Ez a rajongása hosszú évekre visszamenőleg érvényes, a rapper ugyanúgy szereti a gandzsát, mint évekkel ezelőtt. A tapasztalat pedig felhalmozott tudással jár, amit nemrég kamatoztatott is, mikor szemre megmondta, hogy az anyja által talált pár zacsi zöld bizony legalább 20 éves. A rapper mondjuk nem a szárazság vagy szag alapján, sokkal inkább egy konkrét háromszög alakú zacskó által ismerte fel az egyik volt New York-i terjesztő gandzsáját.

[twitter]https://twitter.com/WORLDSTAR/status/1081615140695539712[/twitter]
Redman rögzítette is a találatot, közben a háttérben édesanyja üvölti, hogy „ne mond a nevem„, hisz nem szeretné, ha problémája lenne a drogból, igaz utána nem sokkal később már azt talalálja mondani, hogy „fel kéne raknunk eBay-re„, mire a rapper nevetve rákérdez, hogy előbb még féltél, hogy kimondom a nevedet, most meg már eladnád? 

A különleges háromszög Branson tasik amúgy Smoke DZA egyik ’17-es dalának címét is inspirálta.

[vembed youtube=”Aua4Q4BRBZU” ](XXL)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés