Kövess minket

Hiphop

Redman tesztelte Young M.A ’90-es évek hip-hop tudását, de most te is kipróbálhatod magad benne

A fiatal előadó elég jól állta a sarat.

Megosztva

Forrás:

Az elmúlt években egyre inkább előtérbe került az old school és az újhullámos rapperek és rap zenehallgatók párharca. Vince Staples egyenesen túlértékeltnek hívta az OG arcokat, Lil Yachty és Lil Uzi Vert saját bevallásuk szerint sem inspirálódnak az ősöktől, eközben a másik oldalon az old school arcok néha nem csak nem értik, de nem is akarják megérteni az új generációt. 

Persze még így is rengeteg kurrens előadó van, aki ismeri a hiphop történelmet annyira, hogy akár egy kvízt is lenyomjon belőle sikerrel. Ezek közé az előadók közé tartozik Young MA is, az 1992-ben született fiatal rapper, aki tavalyelőtti „OOOUUU” című dalával tört be a bizniszbe. MA ’90-es évek hiphop tudását Redman tesztelte 10 könnyű-közepes-nehéz kérdéssel a Genius videójában, a brooklyni MC pedig kifejezetten jól állta a sarat, 8-at el is talált helyesen.

Alább lehet csekkolni MA izzasztását, de előbb inkább mindenki töltse ki a kvízt a videó alatt. Figyelem, aki 8 helyes válasz alatt teljesít, az bizony nem igazi old school arc, és büntiből 1 hónapig nem hallgathat 2Pac-ot.

[vembed youtube=”pcPb1bd0IZU” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés