Kövess minket

Hiphop

Régen mondott már ennyi jót valaki Kanye Westről, mint Desiigner egy friss interjúban

Mégiscsak a főnöke.

Megosztva

Forrás:

Hiába no, a kollegialitás nem csak a hétköznapi munkahelyeken, hanem a rap bizniszben is fontos. Tudja ezt Desiigner is, aki egy interjúban agyondicsérte kiadója, a G.O.O.D. Music vezetőjét, Kanye Westet. A brooklyni rapper elmondása szerint Ye már nagyszerűen van a tavaly ősszel történt idegösszeomlás után, és újra a zenére koncentrál. Persze sok más dolog mellett.

[vembed youtube=”mYCoDdkYPig” ]„Kanye teljesen jól van már, minden idegszálával a zenére összpontosít. Azt tudni kell, hogy ő egy rendkívül elfoglalt ember: ott van a neki divatipar, albumot készít és viszi a kiadót, illetve ami a legfontosabb, a családja. A lemeze pedig egyenesen parádés lesz” – kezdte a túlmozgásos Panda, majd saját dolgairól is ejtett néhány szót.

„Hamarosan befejezzük az első lemezem, az L.O.D. munkálatait. Olyan lesz, mint egy film. A kedvenc filmed. Itt az ideje, hogy valami igazán művészit tegyünk le az asztalra, és a G.O.O.D.-nál ehhez minden adott”.

Desiigner a beszélgetés során tiszteletét fejezte ki Kendrick Lamar irányába is, ahogy mondta: K-Dot nagyszerű példakép lehet a fiatal emszík számára, ráadásul ő próbál segíteni nekik, nem csak fikázza őket.

Az L.O.D. album pontos megjelenési dátumát bezzeg nem árulta el.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés