Kövess minket

Stílus

Reggeli hancúr, miért ne?

A reggeli szexről általános elterjedt, hogy megadja az egész nap lendületét. Itt már csak az a kérdés, hogy vajon miért is éri meg 20 perccel korábban ébredni.

Megosztva


A legjobb dolgokat nehéz megmagyarázni, a reggeli hancúr is körülbelül olyan, mint az alkímia. De még mielőtt belevágnál, a következőket jó tudni:

A reggeli szex előtt – bármilyen illúzióromboló is, de – eszünkbe kell jutnia, hogy az esti zuhany nem elegendő. És a fogmosásról ne is beszéljünk… Ezért a reggeli összebújás előtt nem árt egy kis frissítés: fogmosás után kezdhetitek a napot közösen a zuhany alatt, amely a tökéletes előjátéknak is elmegy.

Reggel mindenki rohan, ezért a korai szex hátránya, hogy nem tarthat sokáig, ezért jó, ha tudjátok, hogy mennyi időt szakíthattok egymásra, és hogyan juttathatjátok el egymást leggyorsabban a csúcsra. Mindig tartsd észben, hogy a reggel félresiklott kaland az egész napra rányomja a bélyegét, ezért ha teheted, már az vekker csörgése előtt nyelveddel ébresztheted partneredet. Ha ilyen akcióra vállalkozol, akkor tudnod kell, hogy a férfiak számára az orgazmuson kívül nagyon fontos az éhség csillapítása. És igen, volt már arra példa a történelemben, hogy az éhség győzelmet aratott az erekció felett. Természetesen ez is megoldható: pirítóssal, gőzölgő kávéval és extra kényeztetéssel.

A reggeli szex fenomenális, azonban az eddig felsoroltakhoz elengedhetetlen a közös életritmus. Nem igazán működik a dolog, ha te hatkor ébredsz, a partnered pedig 10 óra körül. Ha bioritmust összehangolni nem is lehet, de olykor-olykor a másikért ennyi áldozatot megéri hozni.

Egy utolsó tipp: a reggeli szex nem arról szól, hogy lepedőakrobatikát mutassatok be, hanem arról, hogy megadjátok egymásnak a napindító löketet.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés