Kövess minket

Aztaa

Reklámajándék-választás: fókuszban a praktikusság

A céges marketing egyik fontos eszközének számít napjainkban a reklámajándék készíttetés.

Megosztva

A klasszikus reklámozási formáknál sokkal olcsóbban kihozható megoldásnak köszönhetően a márkanév, a cég logója vagy elérhetősége folyamatosan szem előtt lehet, ezzel jelentős tömegeket elérve. Ehhez természetesen az is szükséges, hogy a megfelelő reklámajándékra essen a választás, s az igényes és színvonalas kivitelezéssel álljon rendelkezésre. 

Nem lehet elégszer hangsúlyozni a praktikusságot, mely alapvető feltétele annak, hogy a meglepetés valóban használatban is legyen, és ne a fiók mélyén végezze. Nézzük, milyen ajándék típusok mellett érdemes letenni a voksot!

Irodai eszközök akár rendezvényekre is

Ha sorra vennénk a legolcsóbban kihozható reklámajándékokat, akkor a tollak és írószerek biztosan vezetnék a listát. Ez persze korántsem jelenti azt, hogy le kellene adni a minőségből, ugyanis ma már igényes emblémázható tollakat is kedvező áron készíttethetünk. 

Akár üzleti partnereinket is meglephetjük egy tollkészlettel, ám ilyenkor mindenképpen a prémium kategóriát érdemes megcélozni. A szövegkiemelők és érintőképernyős tollak szintén hasznosnak bizonyulnak a mindennapokban, de a névjegykártyatartók, mappák praktikusságához sem férhet kétség. 

Ezek egyébként remek választásnak bizonyulnak akkor is, ha rendezvényszervezésről van szó, hiszen a konferenciák anyagait a cégek rendszerint emblémázott mappákba rendezik, melyek mellé az irodaszerek is jól mutatnak.

Technológia a kényelem szolgálatában

Ma már nem csak a férfiak rajonganak a kütyükért, hanem a nők körében is sokan vannak, akik számára elképzelhetetlenek a mindennapok tablet, okostelefon, és laptop nélkül. Az asztali gépek sem veszítettek népszerűségükből, ám tény, hogy a mobil eszközök minden korábbinál kedveltebbek. A mobilitás kétségtelenül magával hozza a folyamatos töltöttség iránti igényt, amelyet a megfelelő power bank segítségével tudunk legkönnyebben megoldani.

Az adattárolás és adathordozás fontos eszköze az USB memória, de a logózható tokok és fülhallgatók is garantáltan használatban lesznek a mindennapokban. Legyen szó akár munkavégzésről, akár szabadidős elfoglaltságról, az okoseszközök és laptopok életünk szerves részét képezik, s jelentőségüket akkor is érdemes kihasználni, ha reklámajándék választásról van szó. 

Forrás:


Praktikum és esztétikum a lakásban

Férfiak és nők számára egyaránt megtalálhatóak azok a termékek a reklámajándékok között, melyeket praktikusan lehet használni otthon. A logózható, konyhában használatos bögrék, eszközök, kötények nem csak jó szolgálatot tesznek az étkezés és a finomságok elkészítése során, de biztosak lehetünk abban, hogy mindig szem előtt lesz használatukkal a rajtuk elhelyezett logó, felirat. 

A termosz a test és a lélek számára is melegen tartja az italokat, s legyen szó akár kirándulásról, horgászatról, vagy a magunkkal vitt reggeli kávéról, bárki számára hasznos lehet.

Szezonális meglepetések tavasztól nyár végéig

S ha már reklámajándékokról van szó, akkor természetesen nem mehetünk el a szezonálisan keresett, emblémázható termékek mellett sem. A nyári fesztiválszezonban a strandpapucsok, szalmakalapok, többféle színben elérhető legyezők, frizbik, felfújható fotelek és párnák legalább olyan jó választásnak bizonyulnak, mint a vízálló tokok és a ventillátorok. 

Érdemes olyan darabokat választani, amelyek kiváló minőségűek és akár több nyáron át is használhatóak lesznek. A prémium kategóriás pikniktáskák az üzleti partnereknek javasoltak, ugyanis kimagasló színvonalat biztosítanak, amivel a céges image építése érdekében is sokat tehetünk.
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés