Kövess minket

Tech

Remake-et kaphat a Call of Duty: Modern Warfare 2

Aka az egyik legjobb COD.

Megosztva

Forrás:

Nagyon úgy tűnik, hogy az Activision remake-et készít a Call of Duty sorozat kultkedvenc részéből, a Modern Warfare 2-ből.

Az eredetileg 2009-ben megjelent, Infinity Ward által fejlesztett belső nézetű lövöldözős videójáték iszonyat nagy siker volt a maga idejében. A harmadik világháborúba belecsúszó harcokat bemutató játékból a megjelenése után rögtön eladtak több mint 5 millió példányt, azóta pedig már a 22 milliót is átlépte az eladott példányok száma.

Egy Nibel nevű Twitter felhasználó most kiszúrta, hogy egy dél-koreai videójáték életkorbesorolásokat végző cég már fel is dolgozta az egyelőre hivatalosan be sem jelentett játékot, így gyakorilatilag biztosnak mondható a megjelenése. A weboldalon a játék szimplán úgy szerepel, hogy „Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered„.

Az Activision az első Modern Warfare játékból már készített remake-et, de azt külön nem lehetett megvásárolni, csakis a Call of Duty: Infinite Warfare részeként, remélhetőleg a második részt külön is árulják majd, és a megosztó „No Russian” pályát sem vágják majd ki belőle.

[vembed youtube=”TiFSSpYdPuc” ](IGN)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés