Kövess minket

Film

Reménykedtünk benne, hogy csak vicc, de tényleg lesz SpongyaBob musical

Bikinifenék?! Ugyan, irány a Broadway!

Megosztva

Forrás:

Még mindig nehezen hisszük el, hogy valaki tényleg lát fantáziát egy zenés színdarabban, mely SpongyaBob Kockanadrág, Csillag Patrik, Tintás Tunyacsáp, Szandi és persze egész Bikinifenék kalandjait énekelné meg. Pedig de!

A musicalt tavaly júniusban már bemutatták Chicagóban, de a valódi premier idén novemberben lesz, ráadásul nem is valami zugszínházban, hanem a Broadwayen! A darabot Tina Landau rendezi, míg a címszerepet Ethan Slater kapta meg. A sztori szerint Bikinifenék óriási veszélybe kerül, ugyanis a tengeralatti város lakóit egy közeli vulkán, a Humongous kitörése fenyegeti. Spongyának egy napja van megmenteni otthonát és szeretteit a fenyegető pusztulástól. A történet, rendhagyó módon, egy játszótéren zajlik jóval a tengerszint felett.

Forrás: Joan Marcus

A musical zenéjének elkészítését a Nickelodeon nem bízta a véletlenre. Több tucat, igazi világsztárt vontak be a „buliba”, elég, ha csak Cyndi Lauper, vagy az az Aerosmith-es Steve Tyler nevét említjük, na meg persze a néhai David Bowiét, aki szintén írt dalokat a műbe.

SpongyaBob egyébként 1999-ben indult világhódító útjára, azóta már két film is készült a kalandjaiból, most a színház következik.

[vembed youtube=”rf6Zrxu6yZ4″ ]

NYT

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés