Kövess minket

Rock

Rémisztő a Faith No More új klipje

A FaithNo More a SeparationAnxiety című számához klipet készített. A banda felhasznált néhány elemet egy 1955-ös horrorfilmből, a Dementia-ból, melyben AdrienneBarrett, Bruno VeSota és Ben Roseman játszott. Nos, az eredmény igazán rémisztőre sikeredett.

Megosztva


Az említett szám a zenekar SolInvictus albumán kapott helyet, melyet a banda még májusban dobott piacra. A korongra felkerült a Motherfucker, a Superhero és a SunnySideUp című szám is. Az egész lemezfelvételt a basszusgitáros, Billy Gould menedzselte.

A zenekar gyökerei 1979-re nyúlnak vissza, amikor megalakult a Sharp Young Men csoport, amit először FaithNo Man-re majd pedig Faith No More-ra kereszteltek. 1998-ban úgy döntöttek, hogy befejezik pályafutásukat, ám addig aktív zenei tevékenységet folytattak. Hat lemezt adtak ki, mely közül a legsikeresebb a The Real Thing (1989) és az AngelDust (1992) volt. 1990 és 1993 között a bandát jelölték Grammy-díjra is. 2009-ben újra összehozta őket a sors és a Nova Rock fesztiválon comeback koncertet tartottak. Legújabb albumuk pedig a SolInvictus címet kapta.

[vembed youtube=”kpXk4Yiz8fs” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.