Kövess minket

Hiphop

Remy Ma szerint a mai rapperek egy része „rakás szar” és nem érnek fel a korábban felállított színvonalhoz

Na, már megint itt tartunk.

Megosztva

Forrás:

Egy újabb nap, egy újabb old school vs. new school vita. Most épp a Fat Joe-s Terror Squad által híressé vált bronxi rapper, Remy Ma mondta el a véleményét az új generációról, pontosabban azokról az előadókról, akik nem adóznak a nagyöregek előtt.

Remy a Diddy által birtokolt Revolt TV „State of the Culture” nevű hiphop beszélgetésműsorában fejtette ki, hogy mit gondol a rap zene jelenlegi állapotáról. „Nem érdekel, hogy ki mit mond, az a véleményem, hogy az új előadók egy része egy rakás szar. Nem tudnak felnőni ahhoz a színvonalhoz, amit a korábbi generáció felállított. Fülbemászó refréneket írnak és kihasználják a streamingben rejlő kiskapukat, de csak akkor tudnák eladni, hogy nagyszerű amit csinálnak, ha eltűnnének a köztudatból azok, akik megelőzték őket. Azt szeretnék, hogy a korábbi generáció haljon ki és ne kritizálja őket senki.”

Remy Ma-nak abban igaza van, hogy a kritika jogát sosem lehet elvitatni a hiphop kedvelő közönségtől és maguktól a kultúrát alakító előadóktól, de ettől még az új generáció nem csak, hogy nem megy sehova, de a stílus gyarapodása miatt még több új rapper jön majd fel a szcénában, akik már nem feltétlenül a ’90-es évek előadóin nőttek fel, emiatt pedig a zenéjük is más hatásokból építkezik. Az ekörüli vita ettől még tovább robog, és nagyon nem látni a végét.

[instagram]B11swxCHP_z[/instagram]
(HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés