Kövess minket

Bulvár

Rendőrök igazoltatták James Hardent és Lil Baby-t Párizsban, a rappert őrizetbe is vették

Megosztva

A Párizsi Divathétre ugrott ki James Harden profi kosárlabdázó, és Lil Baby profi rímgyáros Franciaországba a héten, de egy rendőri igazoltatás megtörte a jókedvüket.

Egy a netre feltöltött videón jól látszik, hogy több fegyveres állja körül a két sztárt és társaságát a nevezetes Montaigne sugárúton, miközben a zsebükben turkálnak, és motozzák őket, Lil Baby a videó egy pontján a földre kezdi el kirakni a nála lévő tárgyakat. „Minden rendben van, én se tudom mit akarnak” – mondja Harden valakinek, aki már nem látszik a felvételen.

A TMZ úgy értesült, hogy a rendőrök azután kutatták át a társaságot, hogy egy rutinellenőrzés során erős fűszag áradt az autójukból, ami feltűnt a hatóságoknak. Egy az ellenőrzésen elkapott fotón látszik, hogy az egyik női zsaru hunyorítva próbálja megállapítani, hogy amit lát az egy vaporizátor-e. Spoiler: az.

Forrás: TMZ

Az igazoltatás során állítólag összesen 20 gramm fű került elő. James Hardennel nem találtak semmit, ő szabadon távozhatott, de Lil Baby-nél volt a zöldiből, így ő egy rendőrfurgon hátsó ülésén találta magát, mint az az alábbi videón jól látszik. A párizsi rendőrség a folyamatban lévő nyomozásra hivatkozva egyelőre nem nyilatkozott az ügyről.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés