Kövess minket

Bulvár

Rendőrök lőtték le a fiatal connecticuti rappert

Gangstalicous mindössze húsz éves volt.

Megosztva

Forrás:

Tragédiával végződött egy hétköznapinak induló közúti ellenőrzés múlt csütörtökön Connecticutban. A rendőrök megállítottak egy gépjárművet, amelyet több fegyveres autólopással összefüggésben kerestek már hosszabb ideje. A kocsit vezető, alig húsz éves feltörekvő rapper, bizonyos Gangstalicious azonban feléjük hajtott, és megpróbált elmenekülni a helyszínről. Ekkor szabadult el a pokol: a rendőrök tüzet nyitottak az autóra, a nyakán megsebesítve a rappert, illetve többször eltalálták annak két, tizenéves utasát is.

Gangstalicious nem sokkal később, a kórházban belehalt sérüléseibe, barátai viszont túlélték az esetet. A lövöldözés híre komoly indulatokat keltett a helyi közösségben. Sokan úgy gondolják, felesleges volt a rendőrök fegyverhasználata, pláne annak tükrében, hogy szinte gyerekek ültek a szitává lőtt kocsiban. Gangstalicious – polgári nevén Zoe Dowdell – korábban már többször is szembekerült a törvénnyel, bár leginkább kisebb, pitiáner ügyek miatt.

Zenei karrierje felszálló ágban volt, számai egyre ismertebbé váltak; Youtube csatornáján például jelenleg 400 ezer megtekintés van, legnézettebb videóját pedig több, mint százezren nézték meg eddig.

[vembed youtube=”pV1n7OAd5Xw” ]

R.I.P.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés