Kövess minket

Bulvár

Rendőrök vonultak ki Marilyn Manson házához, hogy lecsekkolják, nem lett-e öngyilkos

A zenészt több nő is szexuális, fizikai és lelki bántalmazással gyanúsítja, Manson elbarikádozta magát a házában, nem lehet elérni.

Megosztva

Forrás:

Saját barátai sem bírják elérni Marilyn Mansont, miután a zenészt több nő is erőszakkal gyanúsította meg a hét elején. Elsőként Evan Rachel Wood színésznő nevezte meg Mansont, mint bántalmazót, habár korábban is utalt rá, hogy az egyik exe lelkileg és fizikailag is bántalmazta őt, hétfői Instagram posztja volt az első, hogy leírta a zenész nevét a vádakkal kapcsolatban. A pár 2007-ben jött össze, mikor Wood még csak 19 volt, Manson pedig 38, 2010-ben egy rövid ideig el is voltak jegyezve, majd szakítottak. A színésznő elmondása szerint a zenész manipulatív volt, drogfüggő, és néha erőszakos perverz dolgokat tett vele. Kapcsolatuk során teljesen elvágta a lányt a családjától és barátaitól, mivel a vád szerint irányítani akarta a színésznőt. A poszt után nem sokkal három mások nő is hasonlóval vádolta meg Mansont, de ők névtelenek maradtak.

Manson helyzetét nehezíti, hogy a shock-rocker imidzse során rengeteg extrém dolgott tett és mondott, egy a Wooddal való szakítás utáni interjúban például arról beszélt, hogy legszívesebben egy kalapáccsal verné be a nő fejét.

[instagram]CKvmsUmF1ho[/instagram]
Manson Instagram posztban védte magát, szerinte az ellene felhozott vádak a valóság eltorzítását tartalmazzák, és szerinte bármi is történt a kapcsolataiban, abban mindkét fél partner volt. A zenészt a vádak után dobta a kiadója, és egy sorozatból is kirúgták.

[instagram]CKxZavzAGOe[/instagram]
Manson házához a mai nap során a rendőrség is kiment, miután egyik barátja órákig nem tudta elérni. A hatóságok azt vizsgálták, hogy Manson nem tett-e kárt magában. A TMZ beszámolója szerint egy rakás rendőr jelent meg a Hollywood Hills-i otthonánál, és még egy helikopter is körözött a környéken, megvilágítva a házat. Manson nem jött ki, de egy a helyszínen lévő szóvivője tudott beszélni a rendőrökkel, megnyugtatva őket, hogy a zenész jól van, de nem akarja elhagyni az otthonát.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés