Kövess minket

Aztaa

Rendőrőrsön tartottak 300 fős illegális bulit amszterdami fiatalok

Megosztva

Saját jövőbeli munkahelyükről kellett kipaterolni a rendőröknek azt a 300 fiatalt, akik elfoglaltak a hétvége során Amszterdamban egy építés alatt álló rendőrőrsöt, egy rave erejéig. A Zeeburg városrészen lévő épületből kiszűrődő zaj miatt még péntek este értesítették a lakosok a hatóságokat, akik több száz bulizóba botlottak a helyszínen, mikor kiérkeztek szombat hajnalban.

A rendőrök beszámolói szerint a félkész állapotban lévő rendőrőrs gyakorlatilag megtelt, mint az alábbi videón látszik volt itt minden, felszerelt fények, és létráról való pezsgőspriccelés is, miközben DJ játszott a helyszínen.

Két fiatal szervezőt, egy 19 és egy 20 éves srácot őrizetbe vettek a helyszínen. A yardok továbbá lefoglalták a buliban használt hangrendszert is. A rendőrségi szóvivő kiemelte, hogy a bulizók teleszemetelték a területet, és az építési terület kerítéseibe is lyukakat vágtak, hogy be tudjanak menni.

Hollandiában jelenleg nem csak az ilyen, de úgy általánosságban semmilyen buli nem tartható, mivel az omikron variáns terjedése miatt nagyon szigorú szabályok vannak érvényben az országban. A lezárásoknak köszönhetően egyre több illegális buli üti fel a fejét, ugyanezen az estén például egy másik rave-nél is jelenésük volt az amszterdami rendőröknek, azon kb. 200-an vettek részt.

(Mixmag)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés