Kövess minket

Film

Rengeteg halálcsapda és egy poén is belefért a Fűrész folytatásának első előzetesébe

A Jigsaw gyilkos visszatér, na de hogy lehetséges ez, ha már 10 éve halott?

Megosztva

Forrás:

Hét év után folytatódik a Fűrész horror franchise, az új trailerben pedig mi más is lehetne, mint válogatott halálcsapdák, kínzások, és az életüket féltő, sikoltozó emberek. A történet másik szálán persze ott vannak a nyomozók is, akik megpróbálják kideríteni, hogy miként térhetett vissza Jigsaw, ha már egy évtizede halott, de ez igazából egy mozinézőt sem érdekel, csak azért szerepelnek a filmben, hogy ne másfél órányi horrorpornót nézzünk, jelenetenként változó kivégzésekkel.

Van egy pár elég durva csapda a filmben, nem fogtuk vissza a trancsírozást” – mondta Michael Spierig, aki testvérével, Peter Spieriggel együtt rendezte a filmet. „Ez egy tökéletes halloweeni film. Lehet, hogy nem annyira kíméletlen, mint a a korábbiak, plusz van benne egy kis humor, amivel kísérletezgettünk, de ettől még ömlik majd a vér ugyanúgy. Ezen felül még egy érdekes rejtély is van a filmben, csavarral a végén. Ilyen lesz a Fűrész a 2017-es évben„.

Az a bizonyos humor, amit Spierig említett, már az első előzetesben is előjön. A videó vége felé, az egyik életét féltő áldozat úgy reagál a sorozat ikonikus bicajozó babájára, hogy: „Ja, mert ez aztán egyáltalán nem para…„. Premier október 26-án.

[vembed youtube=”vPP6aIw1vgY” ](EW)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés