Kövess minket

Bulvár

Reptéren kötöttek bele NLE Choppa-ba, verekedés és esés lett a vége

Megosztva

Előkerült egy videó, amin az látható, hogy valaki beleköt a memphisi rapperbe, NLE Choppa-ba, majd a konfrontációból verekedés kerekedik. A rapper aránylag jól van, később Twitteren védte a saját becsületét.

Az esetről először egy a már a konfliktus után készült felvétel került fel a netre, ezen az látható, hogy egy gyerekhangú egyén hangosan örvendezik azon, hogy az általa kamerázott srác állítólag „megverte NLE Choppa”-t. A videóhoz a „Big 4ktrey” szöveget írták, amely kifejezés NBA YoungBoy-hoz köthető, így feltételezhető, hogy a két srác YoungBoy fanok. A videó végén látható a konfliktus kezdete is, ahogy egy reptéren odasétálnak Choppa-hoz, aki láthatóan nem érti a szituációt.

Nem sokkal ezután egy másik videó is elkezdett terjedni a neten, ezen már a konkrét bunyószerűség is látható. A belassított felvételen provokátor először úgy tesz, mintha meg akarná ütni NLE-t, mire a rapper rögtön suhint, majd elcsúszik a padlón.

NLE Choppa az eset után egy pár, azóta törölt Twitter posztban magyarázta a helyzetet, ezekben leírta, hogy nem sikerült kiütnie őt a provokátornak, szimplán megcsúszott a reptéren, mivel papucsban volt, állítólag a bokája is kiment emiatt, és most épp jegeli a duzzanatot.

Egyelőre nem tudni, hogy miért támadták meg a rappert.

(XXL)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés