Kövess minket

Sport

Repül a mosógép, ki tudja hol áll meg…

Végre megdőlt „A” rekord!

Megosztva

mosógép

Fotó: Getty Image / Istock / Europress

Na nem a melegrekord itthon, hanem valami egészen eszement, Amerikában.

Azzal tisztában vagyunk, hogy a Guiness Rekordok könyvében minden, de tényleg minden extrém és kevésébe extrém rekord és rekorder megtalálható, a leghosszabb nyelvű nőtől a leghangosabban doromboló macskáig bezárólag.

Vannak azonban igazi, embertpróbáló sportteljesítmények is a rekordok között, mint például a mosógéphajítás. És el is érkeztünk a lényeghez, mert bizony ennek a nagy múltú, az ókori olimpiák programjába, csak a mosógépek teljes hiánya miatt be nem kerülő számban avattak új bajnokot.

A helyszín Cincinnati Reds baseball csapat stadionja volt. A dobálózás egy MLB meccs szünetében zajlott le, Július 31.-én, de csak mostanra vált hivatalossá az eredmény.

Az eddig rekordot a litván, négyszeres erősember világbajnok, Zydrunas Savickas tartotta, 4 méter 15 centiméteres eredménnyel. De, mint tudjuk egyszer minden véget ér, mint a múló ifjúság… Itt kerül a képbe történetünk főszereplője, a szintén erősember versenyző, amerikai Sean McCarthy, aki amerikai zászlóba bugyolálva, amerikai színekkel ékesített fejpántban, igazi hazafias tettet hajtott végre és megdöntve a litván rekordját, 4 méter 80 centiméterre hajította a mosógépet. A stadionban hatalmas ováció, örömünnep fogadta Sean teljesítményét. Mivel minden hasonló rekordkisérletet videóra is kell venni, büszkén nyújtjuk át nektek a bajnokot.

Íme!

http://m.mlb.com/video/topic/17391128/v335795483/strongman-attempts-to-break-world-record-at-gabphttp://m.mlb.com/video/topic/17391128/v335795483/strongman-attempts-to-break-world-record-at-gabp

(sbnation.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés