Kövess minket

Film

Resident Evil sorozatot indít a Netflix

Megosztva

Forrás:

A Resident Evil videójáték franchise a mozivásznak után a TV képernyőkre is megérkezik egy új sorozat képében – tudta meg a Hollywood Reporter.

Több hónapnyi előkészítés után ugyanis a Netflix berendelt nyolc részt egy új, a Resident Evil világában játszódó sorozatot, melyet az „Odaát” készítője, Andrew Dabb visz majd. Dabb azután kezd neki az új shownak, ahogy az Odaát elhalasztott utolsó évadának munkálatai befejeződnek.

„A Resident Evil játékok az abszolút kedvenceim, nagyon várom, hogy egy új fejezetet nyithassak a sorozat életében” – nyilatkozta Dabb, és megígérte, hogy feltűnnek majd a sorozatban a játékból ismert karakterek, de teljesen új szörnyek is lesznek. Az első két epizódot a The Walking Dead-en is dolgozó Bronwen Hughes rendezi majd.

A Netflix sorozat két teljesen új történetet mesél majd el. Az első Jade és Billie Wesker sztoriját dolgozza fel New Raccoon City-ben, ahogy szépen lassan rájönnek, hogy valami nem stimmel a várossal, míg a második egy apokaliptikus világ lesz, ahol már csak 15 millió ember maradt a Földön, míg legalább 6 milliárd zombi és szörny foglalta el a bolygót.

A Capcom 1996-ban jelentette meg az első Resident Evil játékot, a sorozat azóta 7 fő részt, és rengeteg mellékjátékot megélt, valamint egy igen sikeres hat részes filmfranchise is kinőtt belőle.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés