Kövess minket

Hiphop

Részleges bokaszalag szakadása sem akadályozhatta meg Mikee Mykanic-ot, hogy közzétegye új albumának trekklistjét

„Ide orvosi papír nem kell!”

Megosztva

Forrás:

Erősen felemás hete van eddig Mikee Mykanic-nek: a békéscsabai rapper kedden arról írt Instagramon, hogy kénytelen lesz visszavenni a színpadi megőrülésekből az elkövetkező fellépésein, mert az elmúlt két buliját – a legutóbbi a Budapest Parkban nagy sikerrel megrendezett Rapgalaxis őrzői volt – részleges bokaszalaggal szakadással nyomta le. Érthető a dolog, ezt a sérülést hosszútávon nem lenne okos tovább terhelni, akármennyire is lüktet a bugi a rappelés előtt breaktánccal foglalkozó Mikee lábaiban.

[instagram]B1rCtwTlYRa[/instagram]
A bokaszalag szakadás fájdalmas híre után szerdán, sokkal élhetőbb posztot csíphettünk el ismét csak Instán: ebben az anyukák réme új albumának trekklistjét osztotta meg a nagyvilággal, mely tizenegy számot és két érdekességet tartogat.

[instagram]B1tyKRrliGa[/instagram]
Az egyik Dolbeats neve közreműködőként a második, Ujjal Bumm című trekk mellett. A producer és Mikee anno együtt taposták az utat a CK Records égisze alatt, ám később fagyossá vált köztük a viszony, ami a label gyors hanyatlásához vezetett. Ezen dobhat most egy nagyot az új, egyelőre cím nélküli futó projekt. A másik érdekesség az egyetlen emszí közreműködő személye: Krúbit hívta be Mikee, ennek valószínűleg Tolnától Baranyáig mindenki örül, sokak számára rég várt kollab valósult ugyanis meg.

update: Mint megtudtuk, a Mikee által kiposztolt trekklist közel sem teljes, sőt, jó pár számmal bővül majd a jövőben. Lesznek például más közreműködők is, nem csak az „egy szem” Krúbi. A lemez keverését és masterelését Ketioz végzi. Vele kapcsolatban annyit talán elárulhatunk, hogy más szerepkörben is szerepel a projekten.

[instagram]ByU71kjlwH2[/instagram]
A lemez megjelenésének dátumát még nem lőtte be Mikee, annyit viszont tudni, hogy Ketioz segített neki a masterelésben – az ő új cucca egyébként októberben jön, de erről majd bővebben, addig is: Vijjúú.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés