Kövess minket

Film

Retteghetnek a filmrajongók, újra filmeket készítene a Nintendo

Mozikba kerülhet a Donkey Kong és a Super Mario is!

Megosztva

A Nintendo 1993-ban jelentette meg utolsó filmjét a Super Mario Bros.-t, ami akkora bukás volt, hogy a japán cég azóta sem próbálkozott további mozik készítésével. Egészen eddig!

[vembed youtube=”tAqoB17yQqY” ]
Arról szólnak a hírek ugyanis, hogy a Nintendo felvette a kapcsolatot több filmstúdióval, hogy újra mozgóképre vigyenek jó pár régi klasszikus játékot a kilencvenes évekből. Ez azonban nem feltétlenül jó hír azoknak, akik mondjuk Tarr Béla filmjein szocializálódtak…

Ki ne emlékezne még az ultragagyi Street Fighter filmre Jean Claude Van Damme főszereplésével, vagy a roppant gáz Doom-ra The Rock tündöklésével. A Super Mario Bros.-ról már esett szó fentebb, na, az még a legnagyobb Nintendo rajongóknál is keverte a biztosítékot, annyira cink volt.

De majd most! A cég sok-sok pénzt szeretne ölni a filmekbe, ezért eladja az MLB-ben szereplő Seattle Mariners tulajdonrészét, amit ők birtokolnak. Első projektjük elvileg a Zelda sorozat filmre vitele lesz. A játék annak idején hatalmas népszerűségnek örvendett, szinte minden eladási rekordot megdöntve.

Arra nehezebb válaszolni, hogy mennyien emlékeznek még rá? A Super Mario filmre valószínűleg többen, olyat rossz volt.

(complex.com)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés