Kövess minket

Film

Rettegsz a Trónok harca spoilerektől? Akkor ezt neked találták ki!

Nem tudod, hogyan evezz át az internet veszélyes vizein, ameddig el nem jön a dicső pillanat, amikor megnézheted a legújabb részt? Most már erre is van megoldás: a Trónok harca spoiler blokkoló.

Megosztva

Talán nem vagyok egyedül azzal, hogy a hétfő általában folyamatos rettegéssel telik, és a múlt héten is csak hajszálon múlt, hogy estére nem tudtam már, milyen tragédia fog éppen történni a sorozatban, ugyanis a lelkes amerikai nézők szeretik már közvetlenül a rész után elárasztani a netet a reakcióikkal. Ami nekik vasárnap este – nekünk hétfő hajnal.

Mostantól azonban fel lehet lélegezni: csak ezt a kiegészítőt kell letölteni a Chrome-böngészőbe, és volt Trónok harca spoiler, nincs Trónok harca spoiler. A zseniális bővítmény kis farkasfejként jelenik meg a böngésző felső sorában, és blokkolja a Trónok harcával kapcsolatos tartalmakat Facebookon, Twitteren és a Google hírekben – vagy legalábbis kreatív szövegekkel jelzi, hogy potenciális spoilerrel van dolgunk. Szóval ha nem vagy hardcore fan – amit a heti kvízünkben le is tesztelhetsz az oldalon – aki fennmarad vasárnap hajnali 3-ig, hogy megnézze az új részt, ezt mindenképp szerezd be, hogy spoilermentesen netezhess egész héten!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük