Kövess minket

Aztaa

Rich The Kid-nek hivatásos blunt tekerő arcra van szüksége, mert már nem bír a sok fűvel, közel másfél millió forint lenne érte a fizetség

Két állást is meghirdetett.

Megosztva

Forrás:

Az atlantai rapper, Rich The Kid egy nagyon fontos és nemes feladatra keres maga mellé embereket: füves cigiket (pontosabban szivarokat) kéne neki tekerni, főállásban. A zenész, akinek amúgy március végén jelent meg The World Is Yours című debütáló albuma, egy Instagram videóban jelentette be, hogy két hivatásos blunt tekerőre lenne szüksége, mivel nem bírja a tempót a sok gandzsa mellett.

A leendő állásért 5 ezer dollárt (kb. 1, 3 millió forintot) ajánlott fel, igaz azt nem részletezte, hogy ez havi, vagy egyszeri díj, esetleg minden egyes megtekert cigi után jár. Az elvárások között 2 perces teljesítési idő szerepel, ennyi idő alatt kell megtekerni a Backwoods Smokes márkájú cigipapírból a bluntokat.

RTK amúgy nem az első rapper, akinek hasonló segítségre van szüksége. Snoop Dogg anno 100 ezer dolláros éves fizetést, és három éves szerződést ajánlott fel egy hasonló álláslehetőségnél, de Waka Flocka Flame is hasonlókba volt, igaz ő csak 50 ezer dollárt akart adni a melóra. Wakához végül 60 ezren jelentkeztek, ő pedig a nagy füves színészt, Seth Rogent választotta ki a feladatra, akit nemrég ki is rúgott, mert Rogen állítólag nem kapott pénzt, anélkül pedig nem akart tekerni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés