Kövess minket

Bulvár

Rick Ross elhagyhatta a kórházat, otthon lábadozik tovább

Egyúttal az Insagramra is visszatért.

Megosztva

Forrás:

Múlt hét csütörtökön került kórházba Rick Ross, azóta rengeteg rémhír keringett a neten az állapotával kapcsolatban. A legvadabb találgatások szerint, élet és halál között lebegett, ezek szerencsére nem bizonyultak valósnak. A legfrissebb hírek szerint, Rosey már luxuskörülmények között, Miamiban található villájában gyógyulgat, szigorú orvosi felügyelet mellett. A TMZ úgy tudja, négy nap elteltével, hétfő reggel hagyhatta el a kórházat. Egyelőre szívproblémákat emlegetnek a rosszullétével kapcsolatban biztos forrásra hivatkozva, az is egyre valószínűbbnek tűnik (bár eleinte cáfolták), hogy megjárta az intenzív osztályt, ahol egy ECMO nevezetű gép segítségével stabilizálták a szívműködését, illetve a légzését.


A Maybach Music Group górét két kórházban látták el az elmúlt napokban; az egyikben nem volt megfelelő apparátus a kezeléséhez, ezért kellett egy másik intézménybe átszállítani.

Nem csak otthonába térhetett vissza azonban Ross, hanem az Instagramra is. Tegnap feltöltött egy képet a vagyonokat érő, gyémántkirakásos aranyórájáról. Ez volt az első posztja mióta ájultan találtak rá otthonában, és talán ez a legbiztosabb jele annak, hogy valóban jobban érzi magát.

[instagram]Bf6-uQAl15r[/instagram]Hét évvel ezelőtt, 2011-ben már a frászt hozta környezetére Rozey, akkor egy napon belül kétszer volt a mostanihoz hasonló rohama.

Jobbulást neki.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés