Kövess minket

Hiphop

Rick Ross felszólította Birdmant, hogy fizesse ki Lil Wayne-t

„Fizesd ki az embert!”

Megosztva

Forrás:

Rick Ross nagyon nem örül annak, hogy Birdman aka a Cash Money kiadó feje évek óta nem hajlandó kipengetni Lil Wayne felé való tartozását, és nem hagyja megjelentetni a Tha Carter V című lemezt. 

Birdman nemrég egy élő Insta videóban fakadt ki a kommentelőkre, akik Wayne pénze felől érdeklődtek. A producer és kiadó boss semmi megnyugtatót nem mondott, szimplán mindenkit elküldött melegebb éghajlatra, és azt hangsúlyozta, hogy ő semmiféle pénzzel nem tartozik. Ezt a videót vélhetően Rick Ross is látta, aki habár személyesen nem érintett a dologban, de mégiscsak szívén viseli Wayne és a többi Birdman által „kihasznált” rapper sorsát, ugyanis videóválaszában kijelentette: „Fizesd ki az embert„. 

Ross ráadásul keményen beletenyerelt a beefbe, hisz ma ismét kóstolgatta Birdmant:

Épp gondolkodtam. Vajon Birdamn kifizette már az embert? Fizesd ki az embert” – majd így folytatta, „Fizesd ki az embert. Az az ember egymillió eladást hozott neked az első héten. Az istenit már, mit kéne tennie, hogy megkapja a pénzét? 10 milliónak kellett volna elmennie az első két napban? Akkor talán kifizetted volna? Vegyél fel egy hitelt, és fizesd…ki…az…embert.” 

Ross ezután elmesélte, hogy a Cash Money vezető anno vele is próbált alkudozni egy 15 millió dolláros szerződésről, de állítása szerint Birdman tudta, hogy őt nem lehet úgy átverni, mint másokat, mert megölette volna. Birdman egyelőre nem reagált, de Ross szavaival csak egyetérteni lehet: Fizesd ki az embert!

[instagram]BaU7sanFvVb[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés