Kövess minket

Hiphop

Rick Ross kiment a mosdóba egy interjú alatt, majd sose tért vissza

Megosztva

Nem szokatlan a hiphop interjúk során, hogy egy-egy rapper megsértődik és kisétál, ha éppen olyan kérdést kap, ami nem tetszik neki, de Rick Ross új szintre emelte az angolosan távozást.

A floridai rapper a The 85 South Comedy Show vendége volt az előző héten, amit DC Young Fly, Karlous Miller, és Chico Bean vezetnek. Ross egy ponton közölte, hogy ki kell mennie WC-re, hogy aztán soha többé ne jöjjön vissza.

A legfurább az egészben igazából az, hogy az interjú kifejezetten jó hangulatban telt. Kedélyes beszélgetés zajlott, miközben ment körbe a fű és a hozzá tartozó rágcsa, a rapper pedig örömmel taglalta a korai kislemezeit, a „Hustlin’„-t, és a „Push It„-et, majd hirtelen kiugrott a mosdóba. „Hagyj menjek ki a WC-re„- mondta, majd kortyolt egy utolsót az italából és lelépett.

Pár perccel később a stábtagok közölték a műsorvezetőkkel, hogy Ross már nem fog visszajönni, hisz köddé vált, mire először kínos nevetéssel válaszoltak, majd azon tanakodtak, hogy mivel bánthatták meg a rappert. A hivatalos indoklás szerint Ross-nak egy „korábban nem várt utazást” kellett beiktatnia, amihez el kellett érnie a repcsit, ezért rohant el, köszönés nélkül.

Alább a teljes videó, Ross eltűnése a 37. percnél látható.

(CoC)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés