Kövess minket

Aztaa

Rick Ross saját maga nyírja a telkén a füvet, mert így 1 millió dollárt spórol

Megosztva

Rick Ross mindig is szerette a luxuséletmódot, de a rapper tisztában van vele, hogy ha nagy lábon akar élni, akkor azt valamiből finanszírozni is kell hosszútávon. Sikeres rapkarrierje, és különböző egyéb érdekeltségei persze rendesen hozzák a pénzt, de mint a Forbes magazinnak nemrég elárulta, okos módon spórolni is tud, ha kell.

Rozay elmesélte ugyanis, hogy a 951 000 négyzetméternyi georgai földjén, mely korábban a profi ökölvívó, Evander Holyfield tulajdonát képezte, saját maga vágja a füvet, méghozzá egy John Deere traktorral.

Vettem egy traktort, amiben van légkondi és rádió is. Az ablakok el vannak sötítétve, így a kíváncsi szemek elől is el tudok bújni, ha a környéken furikázok vele. Ennek ellenére az emberek tudják, hogy én vezetem, mikor a traktorban ülök totális nyugalom lesz úrrá rajtam. Így tudok a legjobban kapcsolódni a természethez, tekerek egy jointot, és csak nézem a földet, mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az élményt.” – mondta a rapper, majd kiemelte, hogy az sem utolsó szempont, hogy így rengeteg pénzt spórol.

Mikor Holyfield tulajdonában volt a föld, ő 1 millió dollárt költött évente a fűnyírásra. Én eldöntöttem, hogy magam fogom vágni a füvet. Képes vagyok akár 5 órán keresztül is füvet nyírni” – tette hozzá.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés