Kövess minket

Hiphop

Rick Ross szívesen együtt dolgozna 50 Centtel…ha még mindig jó zenét nyomna

Bang bang bang! Elsült a diss pisztoly Ross kezében.

Megosztva

Forrás:

Rick Ross és 50 Cent nem kedvelik egymást. A köztük lévő beef már több mint egy évtizede tart, valamikor 2008-ban kezdődött, de arra már valószínűleg egyikük sem emlékszik, hogy mi indította be az ellenségeskedést. Azóta mindenesetre dobtak már sarat egymásra interjúkban, a közösségi oldalaikon, 50 előszedte Ross múltját, és egy-két áthallásos dalszöveg sem kizárt a diszkográfiájukból.

Mostanában viszont mintha lenyugodott volna a beef, Fifty inkább Ja Rule-t oltja, ha épp olyan kedvében van, plusz Yung Buck szexualitásával van elfoglalva, ami kicsit gáz, de hát emberünk imád másokba belekötni, szóval meg se lepődünk. Eközben Ross a „Port of Miami 2″ című következő albumának megjelenésére gyúr, ennek apropóján járt Big Boy rádióműsorában, ahol kapott egy kérdést 50-vel kapcsolatban is: maguk mögött tudják-e hagyni a beefelgetést és egyszer együtt dolgozni? Ross kijelentette, hogy ő egy igazi üzletember, így aztán simán együtt dolgozna a New York-i rapperrel…ha még mindig menő lenne.  

[instagram]B0lnHVwH09G[/instagram]
Ha 50 még mindig értékes lenne, bevállalnék vele egy dalt, nem viccelek. De ő már nem az az ember” – kezdte Ross. „Épp tegnap furikáztunk Los Angelesben és cigizgetés közben a „Hate It or Love It”-et hallgattuk…na az egy király zene volt. Respect Cool & Dre-nek, akik az alapot készítettek, ők is Miami arcok. Game és 50 együtt elég király volt. Ha még mindig ilyen zenéket rakna ki, akkor benne lennék egy kollabba, de ezek az idők már elmúltak.”

A Complex megkereste 50 Centet, hogy kommentálja Ross oltását, mire a NYC rapper csak annyit mondott, hogy sose csináltak közös zenét és ez a jövőben sem fog változni, és szerinte Ross csak a kollabjainak köszönhetően maradt fent, amúgy eltűnne a süllyesztőben. És ha már kollabokról van szó, itt van egy Drake közös Ross új albumáról, „Gold Roses” címmel.

[vembed youtube=”-HmtzK0VDio” ](HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés