Kövess minket

Film

Ricky Gervais rommá oltotta Hollywoodot a 77. Golden Globe-gálán

Megosztva

Forrás:

Ötödik alkalommal vezette Ricky Gervais színész és humorista az amerikai filmes és televíziós díjátadót, a Golden Globe-gálát, és saját állítása szerint most legalább annyira nem érdekelte a díjazottak lelki világa a poénok megírásakor, mint eddig. Ezt el is hisszük neki, hisz Gervais hasonlóan a korábbi alkalmakhoz, most sem kímélt senkit, gyakorlatilag gazdag elkényeztetett alakoknak állította be a szakmát, akik morálisan korruptak, mire ők erre néha őszintén, néha kínosan nevettek. 

A nyitómonológ második percében már elhangzott, hogy a közönség soraiban ülő producerek mind félnek, hogy Ronan Farrow újságíró őket is lebuktatja majd szexuális zaklatásért, mint tette Harvey Weinstein esetében, majd a folytatásban a XVI. Benedek pápáról és Ferenc pápáról szóló filmet pedofilozta le, hogy utána azon viccelődjön, hogy azért nincs idén elhunyt színészekről és rendezőkről megemlékező kisfilm, mert nem halt meg elég színesbőrű, így túl fehér lenne a kisfilm. A végére még befért egy-két ütés az unalmas szuperhősfilmeknek, az Apple, Amazon, és Disney pedig a kínai gyerekmunkások kihasználásával lett beoltva, hogy aztán a végére érkezzen a tökéletes lezárás:

„Ha nyertek ma egy díjat, ne használjátok fel ezt az alkalmat politikai beszédekre. Nem vagytok abban a pozícióban, hogy kioktassátok a nézőket akármiről is. Semmit sem tudtok a normál életről. A nagyrészetek kevesebb időt töltött az iskolában, mint Greta Thunberg. Ha tehát nyertek, gyertek fel a színpadra, vegyétek át a kis díjatokat, köszönjétek meg az ügynökötöknek, az isteneteknek, aztán húzzatok le a picsába”

[twitter]https://twitter.com/SimonRadio1776/status/1214059949808128000[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés