Kövess minket

Hiphop

Rico Nasty beugrott a közönségbe, hogy helyre tegyen pár tiszteletlen Playboi Carti rajongót

Megosztva

Elég hullámzó a marylandi rapper, Rico Nasty fogadtatása Playboi Carti jelenleg is zajló King Vamp Turnéján, a legutóbb már majdnem tettlegességig fajult az egyik koncert, miután egyes rajongók megdobálták az előadót.

Carti turnéján Ken Car$on és Rico Nasty biztosítják a felvezetést, de utóbbi nem mindenhol kapja meg a kellő tiszteletet. Előző héten a turné San Diegó-i állomásán például kifütyülték a rappert, aki emiatt leállította a koncertet és visszaszólt a közönség egyes tagjainak. „Kibaszott tiszteletlenek vagytok, és ezt nagyon nem adom” – mondta Rico, majd kiemelte, hogy ettől még az igazi rajongóit nagyon szereti, de ő nem hajlandó így folytatni a fellépését. A közönség ezután Carti nevét kezdte kántálni, tudatva Nasty-vel, hogy nem miatta vannak itt. „Szánalmasak vagytok, azt se tudja, hogy kik vagytok” – szólt vissza a rapper, majd levonult a színpadról további káromkodások közepette.

Rico Nasty később Twitteren is folytatta a kiakadást, rasszista és nőgyűlölő fehér kölyköknek nevezve a pfújoló közönséget.

Szerencsére nem mindenhol ez a fajta ellenségeskedő hangulat fogadta a rappert, az egyik kaliforniai koncerten például tomboltak Rico Nasty zenéjére.

A héten viszont sajnos ismét feszült volt a hangulat Rico Nasty egyik kezdőkoncertje alatt, mivel Portlandben valaki megdobta az előadót egy vizes flakonnal. Rico azonal leállítatta a zenét és kérdőre vonta a közönséget. „Ki a faszom volt az? Melyik kis köcsög? Mondjátok meg, ne szórakozzatok velem, ki volt az? Valaki felelni fog” – mondta idegesen, majd miután nem jött egyértelmű válasz beugrott a közönséghez, hogy személyesen vegyen revansot a dobálás miatt.

Nasty-t végül a biztonsági szolgálat egyik tagja gyorsan visszahúzta, mielőtt pofonok kerültek volna kiosztásra. Rico ezután nem folytatta a koncertet, hanem levonult a színpadról.

(XXL)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés