Kövess minket

Pop

Rihanna bemutatja!

A barbadosi énekesnő karácsonyi dalokkal nem készül, viszont gőzerővel dolgozik kollekcióján, melyet februárban, a New York-i divathéten fog az érdeklődők elé tárni. Rihanna a nagyszerű hírt Twitter profilján osztotta meg követőivel.

Megosztva

Megnyugtatunk mindenkit, Rihanna nem módosít pályát. Azzal, hogy kollekciót dob piacra, csak tovább bővíti „birodalmát”. Az énekesnő a híres márka, a Puma, sportruháit fogja nevével népszerűsíteni.


A posztját egy igazi kihívással zárta, egy aukció keretében két jegyet ajánlott koncertjére. Ha az első sorból akarod látni Rihanna produkcióját, akkor mást sem kell tenned, hogy beszállsz a licitbe, amely 15 ezer dollárról indult. Az énekesnő a befolyt összeget jótékony célra fordítja, mégpedig a The Clara Lional Foundationhoz kerül majd.

[vembed youtube=”JF8BRvqGCNs” ]

Rihanna, teljes nevén Robyn Rihanna Fenty, 16 éves korában költözött Barbadosról az USA-ba. 2005-ben debütált, amikor kiadta első albumát, a Music Of The Sun-t. Rihanna annyira sikeres lett, hogy nem csupán ezzel, hanem az ezt követő albumokkal is feltornázta magát a Billboard 200-as listájára. Az énekesnő napjainkban új albumon dolgozik, mely az Anti címet kapta, ám a megjelenés dátumát egyelőre még rejtély övezi. Rihanna nevéhez több sláger is fűződik, például az SOS, az Umbrella (ft. Jay Z), a Disturbia, a Stay vagy a Diamonds. A barbadosi díva büszke tulajdonosa nyolc Grammy-díjnak, továbbá kilenc American Music Awardsnak, két BRIT Awardsnak és számos elismerésnek.


Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.