Kövess minket

Bulvár

Rihanna és Drake állítólag már nincsenek együtt

Az egész csak egy nyári fellángolás lett volna?

Megosztva

[gif]https://66.media.tumblr.com/4cfd7952ceb39aa04b1cefea584eabf1/tumblr_odps4zPYGH1royh91o1_500.gif[/gif]
Hiába romantikázták végig a nyarat, cukiskodtak turné közben és vontak bele minket egy kínos szerelmi vallomás végignézésébe, most úgy tűnik  Drake és Rihanna szétmentek. 

Egy belsős forrás az E! Newsnak kifejtette:

[highlight]Más emberekkel is találkozgatnak mostanában, és már nincsenek úgy együtt, mint egy pár. Még mindig szeretik egymást, de az időbeosztásukat most nem tudják összeegyeztetni. Még mindig jelen vannak egymás életében, szóval még bármilyen irányba elmozdulhat a jövőben a kapcsolatuk, pozitív és negatívba is.[/highlight]
Oké, oké pánikra semmi ok. Nem érnek most rá, hisz elfoglaltak, ami nem meglepő, a két legkeresettebb előadóról beszélünk saját stílusukon belül. Ez még nem azt jelent, hogy máris találtak mást, igaz? Pedig sajnos de, állítja egy másik anonim forrás. 

[instagram]BLWoQ11h8fv[/instagram]

Drake állítólag a fenti képen lévő India Love-val kavargat már egy-két hete. Az újdonsült párt még egy Toronto Blue Jays baseball meccsen is látni vélték, ahol elmondások szerint gond nélkül smárolgattak, szóval nem mint haverok mentek.

Eközben Rihanna a családjával volt és maradék szabadidejében exeit oltogató Insta képeket posztolt. Most már csak az a kérdés, hogy mi lesz a közös tetoválással?

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés