Kövess minket

Bulvár

Rihanna legalább 3 gyereket szeretne tíz éven belül, az sem akadály, ha nincs férfi az életében

Oké, de mi van az új lemezzel RiRi?

Megosztva

Forrás:

Rihanna került a brit Vogue magazin májusi címlapjára, az énekesnő pedig a vele készített interjúban beszélt munkáról és magánéletről egyaránt.

A következő, sorban kilencedik albumáról elmondta, hogy még mindig nincs kijelölve a megjelenési dátum, de keményen dolgozik a projekten, mely továbbra is reggae inspirálta lesz, de ez nem azt jelenti, hogy más stílusok nem keverednek majd a cumón. „Nem tudom megmondani, mikor jön ki, de agresszíven dolgozok a zenéken. Nem szeretném, ha egy hangulata lenne a lemeznek, nem állítok fel szabályokat. Amit jónak érzek, az jön. Már úgyis kipróbáltam mindent, csináltam slágereket, több stílusban kipróbáltam már magam, most már szabadabban dolgozok, akármit csinálhatok” – mondta.

Magánéleti oldalról elmesélte, hogy a következő 10 évben családot szeretne, és ebben az sem akadályozza meg, ha nem lesz az életében épp akkor férfi.

„Mióta 32 lettem, rájöttem, hogy nagyon rövid az élet. Nincs időm arra, hogy toleráljam a hülyeségeket. Tíz év múlva 42 leszek, egy őskövület. Három-négy gyerekem lesz, akkor is, ha nem lesz épp párom. Úgy érzem a társadalom azt sugallja, hogy csak akkor lehetsz boldog szülő, ha egy apa is van a családban, pedig csak a boldogság számít, és egy egészséges szülő-gyerek kapcsolat”

[instagram]B-XgLwQFxlq[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés