Kövess minket

Pop

Rihanna nagyon nem akar Diplo számain szerepelni

Pedig a producer a „Lean On”-ra is őt akarta.

Megosztva

Forrás:

Hosszabb interjút adott Diplo a GQ magazinnak, amiben a producer több érdekes dolgot is mondott kollaborációkról, valamint a stílusról, amiben dolgozik. Első körben elpanaszolta, hogy Rihanna egyszerűen nem hajlandó együtt dolgozni vele, pedig jó sokszor bepróbálkozott már nála. A Major Lazer gigaslágerét, a „Lean On„-t például Nicki Minajon kívül Rihannának is megmutatta, de a barbadosi énekesnőnek csak annyi volt rá a reakciója, hogy:

[highlight]„Nem csinálok house zenét”[/highlight]Ami nyilván nem igaz, hisz akkor ez mi?! Vagy ez

De nem ez volt az egyetlen kínos visszautasítás az énekesnőtől. Diplo arra az esetre is visszaemlékezett, mikor egy The Weeknd, Metro Boomin és Future-el közös stúdiózás alkalmával az utóbbi közel 700 számot mutatott meg Rihannának, hátha valamelyikre rákap, de mivel már hajnal négy óra volt, Diplo is sorra akart kerülni, és megkérte Future-t, hogy hagyj próbálkozzon most ő. Be is tett egy dalt, amire Rihanna cinikusan azt reagálta:

[highlight]„Ez olyan, mint egy reggae szám a repülőtéren”[/highlight]Diplo, állítása szerint ott helyben fejbe akarta magát lőni a mondat után. Mindezek ellenére úgy gondolja, hogy Rihanna csak beadja egy idő után a derekát, de ha mégsem, az se akkora tragédia. Rihanna amúgy látta a nyilatkozatot, Instájára egy cinikus „bocsánatkérést” is kirakott, amihez nevetve hozzárakta a kötelesség nélkül hashtaget.

A producernek amúgy nem csak RiRi-vel, de Travis Scottal is meggyűlik a baja, pedig vele már többször is együtt dolgoztak. „Travis egyszerűen nem válaszol az üzeneteimre, ha Amerikában vagyok. Úgy kell odamennem hozzá, és vizet önteni az arcába, hogy meglegyen a vokál a dalhoz” – fejtette ki Diplo.

[vembed youtube=”SA_uTf9wCG0″ ]Végül pedig egy nem várt csavarral a saját közegét oltotta le a Major Lazer feje. Kiemelte, hogy imádja az Ultra Music Fesztivált, amiért főfellépői helyet ajánlottak nekik péntekre. El is mennek fellépni, pedig mostanában kerüli az EDM közeget:

Kihagytam az elmúlt három évben a fesztet, mert próbálom minél messzebb tartani magam az EDM szcénától, mivel utálom. Egyszerűen nem élvezetes. Olyan mintha folyamatosan ismétlődne a zene. Lélektelen az egész. Az egész DJ kultúra úgy egészében elég borzalmas. Giccses és kínos. Nem akartam soha a részese lenni, csak belekerültem. Azért csinálom ebben az évben újra, mert remélem, hogy jó irányba tudjuk terelni a dolgokat. Ahelyett, hogy azon sírnék mennyire giccses, inkább megpróbálom megváltoztatni. Az EDM folyamatosan változik. Három évvel ezelőtt bárkit kifizettek a promóterek, mert mindenki akart a nagy trendből egy szeletet. De most már rájöttek, hogy nem mindegyik DJ hozza be a profitot, szóval most már okosabbak a szervezők is.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés