Kövess minket

Bulvár

RiRi dekoltázsvillantós bikiniben hasít

A 29 éves énekesnő élvezi italát a medence mellett Miamiban. Állítólag bosszút áll a szupermodell Naomi Campbellen, de nem tűnik úgy, hogy Rihanna zavarja őt.

Megosztva

RiRi egy elég szemkápráztató, palástszerű felsőt vett fel nagy kivágással, flitterekkel és gyöngyökkel, alatta pedig egy cicikiemelős, pántokkal díszített fehér bikinifelsőt viselt. Ezt két nyaklánccal, valamint egy gyémánt fülbevalóval is megspékelte. Hosszú barna haját egyszerű lófarokba fogta össze, minimális sminkjével pedig a természetességet tükrözi.
[instagram]BRbMML5jxsd[/instagram]
Ez azután történt, miután szárnyra kaptak olyan pletykák, hogy a szupermodell és az énekesnő nincsenek jóban egymással. A 46 éves Naomit a Whatch What Happened élő showjában konfliktusukról kérdezték, amit nem nagyon tagadott. Mint kiderült, Instagramon sem követik egymást.  [blockquote]„Semmilyen kommunikáció, illetve kép nem lelhető fel a közösségi médián rólatok, minden rendben van köztetek?”[/blockquote] – kérdezte a műsörvezető, Andy Cohen.
[vembed youtube=”_rj7_84pi9E” ]
[blockquote]”Minden rendben van”[/blockquote] válaszolt rebbenés nélküli arccal a szupermodell, majd ismét felszólalt, mikor sem Andy, sem pedig a közönség nem tűnt túl meggyőzöttnek. [blockquote]„Persze,hogy minden rendben van” – nyugtázta egy kacsintással -, „most egy színésznő vagyok Andy”.[/blockquote]
Miközben sokan lesokkolt arccal követték az eseményeket, a Bravo képviselője próbálta kideríteni a viszálykodás tárgyát. [blockquote]„Nincs bennem tüske”[/blockquote] – tette hozzá Naomi. 

(Via)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés