Kövess minket

Aztaa

Robert, az elégedetlen alkalmazott felbérelte az Island Boys testvérpárt, hogy mondjanak fel helyette a munkahelyén

Megosztva

Noha ez idáig is sokan sok mindenre használták már a Cameo oldal sztárjait – tudjátok, ez az a site, ahol megfelelő összeg ellenében ismert emberek készítenek személyre szóló videót megrendelőiknek – egy Robert nevű ipse mégis valami olyat húzott meg, amire nem igazán volt példa korábban. Mivel emberünk nem érezte jól magát a munkahelyén, úgy döntött, stílusosan, külső segítséget igénybe véve mond fel. Egy hirtelen jött ötlettől vezérelve felbérelte hát a Tiktok klipekkel virálissá váló, floridai illetőségű extrém külsejű Island Boys testvérpárt, hogy végezzék el helyette a piszkos munkát.

Egészen pontosan 144 dollárt fizetett az ikreknek, akik 24 óra leforgása alatt le is szállították a kért vidit. Mindössze 38 másodperc az egész, de micsoda 38 másodpercről van szó! A srácok elmondják, hogy Robert nem megy többet dolgozni, majd közös éneklésbe kezdenek, hozva egyetlen jól megszokott sztílójukat.

A videó ugyan november végén készült, de csak a napokban kapott nagyobb figyelmet, miután Flyysoulja és Kodiyakredd kidobta az immár mítikus dalukhoz forgatott klipet a múlt hét végén.

(LadBible)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés