Kövess minket

Tech

Robot és űrlény hangfilterekkel erősít a Snapchat

Plusz már linkeket is rakhatunk a snapjeinkbe.

Megosztva

Forrás:

Az Instagram keményen nekiment ugyan a Snapchatnek, de az eltűnő képekkel és videókkal operáló applikáció ahelyett, hogy bedobta volna a törülközőt, folyamatos újításokkal próbálja megtartani a felhasználóbázisát. A legújabb frissítés már meg is érkezett, még több opciót nyitva a snappelgetés előtt. 

Elsőként itt van a Paperclip, melynek segítségével linkeket is lehet rakni a snapjeinkbe. Csak kattints a gemkapocs ikonra, és írd be az elküldendő weboldal url-jét. A fogadófél a snap alján lévő szöveget felhúzva nézheti meg mit küldtél, egy a Snapchat által fejlesztett beépített böngészőben.

Szintén újítás, hogy mostantól nem csak az arcodra, de a hangodra is rakhatsz filtereket. Bizonyos állatos filtereknél ez automatikusan bejött, de külön eddig nem lehetett kiválasztani. Az első variációk között robot, űrlény, mókus és medvehang is van, utóbbi brummogások helyett csak mélyebbé teszi a hangod.

Végül pedig bemutatkozik a Backdrop, amivel különböző háttereket adhatsz meg személyeknek, tárgyaknak, akárminek, ha azt előtte kivágod. Itt egy rövid oktatóvideó, pontosan hogyan is működnek a frissen bevezetett funkciók.

[vembed youtube=”T8QAq3eIKDM” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés