Kövess minket

Események

Roger Waters: A FAL – személyes hangvételű monumentális koncertfilm Világpremier

2015. szeptember 29-én kedden este, a világpremierrel egy időben mutatják be a hazai filmszínházak is Roger Waters A FAL című filmjét, amely több síkon kibontakozva idézi meg a kultikus THE WALL album dallamait.

Megosztva

A 135 perces alkotás koncertfilm és személyes hangvételű road movie, a múlttal való számvetés és a háború ellen való tiltakozás egyben. A filmet számos mozi egyetlen alkalommal, a világpremier napján vetíti, de több filmszínház a premiert követő hetekben is műsoron tartja majd.

[vembed youtube=”nMN1MrN5_GU” ]

A Roger Waters és Sean Evans filmje jóval túlmutat a színpadon: a világ leglátványosabb színpadi produkciói közé sorolt The Wall LIVE 2010-2013 világturné kimagasló minőségű, 4K/Dolby Atmos technikával rögzített koncertfelvételei mellett több síkon is ábrázolja Roger Waters háborúellenes filozófiáját, a konfliktusok emberi veszteségeire helyezve a hangsúlyt. Koncertfilm és személyes hangvételű road movie egyben, amely a koncertfelvételeken túlmenően azt a témát járja körbe, hogyan birkózott meg a legendás zenész édesapja halálával.

Roger Waters The Wall poster HUN

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés