Kövess minket

Elektronikus

Rögzítette első elektronikus albumát egy magzat

Megosztva

Forrás:

Luca Yupanqui még meg sem született, de már felvett egy saját albumot. A gyerek első nagylemeze, a Sounds of the Unborn április 2-án jelenik meg a Sacred Bones Record Society kiadásában, és az ígéretek szerint az élet kozmikus szintjének zenei kifejezését hallhatjuk majd rajta.

A magzatnak persze segítsége is volt, a munka hangmérnöki és produceri részét szüleik, az experimentális Psychic Ills bandában basszeros anyuka, Elizabeth Hart, és a szintén zenész Iván Diaz Mathé apuka végezték. A baba mozgását egy bioszonikus MIDI technológiával alakították át különböző hangokká. A MIDI szerkezetet az anyuka terhes hasára kötötték rá, Luca mozdulatait pedig a szerkezetre csatlakoztatott, apja által birtokolt szintetizátor transzformálta zenévé. A meditációnak is beillő stúdiófelvételek összesen 5db egyórás turnusban zajlottak. A pár állítja, ez az első zenei album, melyet egy magzat készített.

Forrás:

A végeredményt a pár vágta és mixelte össze, de állításuk szerint nagyon figyeltek arra, hogy a magzat művészi szabadsága ne sérüljön, ekkor amúgy már Luca is megszületett, a szülei szerint pedig nagyra nyíló szemekkel figyelte a folyamatot, szerintük láthatóan felismerve a hangokat, amiket ő kreált és egyszer már átélt az anyaméhben. 

Az album első kislemezét alább lehet csekkolni, míg a teljes projektet itt lehet előrendelni, de a szülők az album rögzítéséhez használt MIDI szerkezetet is árulják, azt itt lehet beszerezni.

[vembed youtube=”90g9Vqvx3yg” ](CoC)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés