Kövess minket

Pop

Romantikus duett Gwen Stefaniéktól!

Gwen Stefani és párja, Blake Shelton nem semmi produkcióval lepte meg a rajongókat.

Megosztva

Az amerikai popsztár és a nagy népszerűségnek örvendő countryénekes már jó ideje egy párt alkot, azonban a kapcsolatuk részleteit eddig még nem tárták a nyilvánosság elé Viszont most úgy néz ki, hogy egy duettnek köszönhetően eggyel több infót osztottak meg románcukról. A páros a The Voice színpadára egy olyan dallal lépett, amely nemcsak azt tükrözte, hogy szerelmesek, hanem, hogy boldogok is.

Az USA-ban jelenleg is nagy népszerűségnek örvend a The Voice tehetségkutató, melynek köszönhetően Blake Shelton és Gwen Stefani is egymásba bonyolódott. Míg a countryénekes az elejétől fogva oszlopos tag, addig Gwen Stefani csak a hetedik és kilencedik szériában erősítette a zsűri csapatát. A közös munka elején még mindketten házasok voltak, azonban mind0kettejük frigye válással végződött.

A műsornak köszönhetően pár egyértelműen egymásra talált, melyet semmi sem bizonyít jobban, mint egy közös duett. A Go Ahead and Break My Heart a szívük mélyéről szól, olyan érzésekről, melyekről sosem gondolták volna, hogy szerelemmel fognak végződni. „Soha nem gondoltam volna, hogy beleszeretek… Úgy gondoltam, hogy lesz, am lesz…” – nyilatkozta az énekesnő, aki azt is hozzátette, hogy már az elején tudatta Blake-kel, hogy össze van törve és nem tud bízni senkiben, valamint azt, hogy csak egy dologra van szüksége, mégpedig arra, hogy szerelmes legyen. „Mindkettőnknek voltak problémáink a bizalommal.” – mesélte a People magazinnak Blake Shelton, aki hozzáfűzte, hogy erre akkor jöttek rá, amikor a közös szerzeményen dolgoztak. A szám, mely nemcsak Blake albumára kerül fel, hanem hamarosan az iTunesra is, egyben Gwen Stefani debütálásának is számít a country világába.

[vembed youtube=”I21S6BdsZog” ]
A szerelmes dalon kívül a héten felröppent egy olyan hír is, miszerint Gwen gyermeket vár. A bulvárlapok spekulációját egyelőre a pár még nem erősítette/cáfolta meg. Az azonban már biztos, hogy a The Voice 11. szériájának zsűrijében Gwen Stefani már nem foglal majd helyet.

Forrás:   Rollingstone.com, People.com

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük