Kövess minket

Események

RÓMERKVELLE: AKKEZDET PHIAI & DSP

Pénteken (10.30.) a hip hop lesz ismét a főszereplő a győri Rómer Házban, hiszen a Rómerkvelle rendezésében, AKKEZDET PHIAI és a DSP fog szövegelni a közönségnek.

Megosztva

12010657 1119279634766760 7030260326162459925 o

Ahogy azt megszokhattuk, a Rómerkvelle partisorozat menetrendszerűen érkezik a győriekhez. A nagysikerű rendezvényen a jó hangulatért, most két fővárosi rap banda lesz a felelős.
A DSP formációt alkotó Bom,Dipa és Dj Gerysson, a BlooseBroavaz kiadó szárnyai alatt már számtalanszor meglátogatta a várost, így nem lesz újdonság nekik a győri klubélet.
A rap zenét már-már irodalmi magasságokba emelő AKKEZDET PHIAI sem most debütál először a Rómer színpadán, hiszen fesztiválszezon alkalmával találkozhattak velük a rajongók.

A két együttes mondhatni, alappillérei a magyar underground rap zenének. A kiválóan megfogalmazott szövegek, stílustól függetlenül, mindenki számára remek kikapcsolódást nyújthatnak.

A rendezvény eddig sem okozott csalódást a vendégeknek, így aki teheti, mindenképp látogasson el pénteken a Rómer Házba (Győr, Teleki László utca 21. ).

Az elővételes jegyek értékesítése elindult és beszerezhető itt:
Roxy Discount – McDonalds (Győr, Baross út)
Limitált jegy: 1.500 Ft (100 db)
Utána: 2.000 Ft.

Csatlakozzatok az eseményhez!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés