Kövess minket

Aztaa

Rommá füvezte Fetty Wap a bérelt házát, a tulaj kifizettetné vele a renoválás költségeit

Valami bűzlik Hollywood Hills-en.

Megosztva

Forrás:

170 ezer dollárt, mint egy 50 millió forintot szeretne peres úton kicsikarni Fetty Wap-ből az az ingatlantulajdonos, akinek a luxusházát a rapper az ott tartózkodása alatt úgy leélte, hogy szinte teljesen fel kellett újítani.

A tulaj elmondása szerint a házat még jóval Fetty távozása után is átható marihuána szag lengte be, a füsttől totál elszíneződtek a falak, de talán ez lett volna a legkisebb baj, hiszen az épületben egyéb, nagyobb volumenű károk is keletkeztek: a falakban például óriási lyukak tátongtak, az audiovizuális eszközöket szétbarmolták, a bútorokat és a berendezési tárgyakat tönkre vágták – még a párnák sem úszhatták meg a rockolást. A háborús állapotokat idéző képhez feltétlen hozzátartozik, hogy a rapper háziállatai mindent szétpisáltak, így a fűszag mellett ammónia is vegyült az amúgy sem túl friss levegőbe. A szobák „maradványait” vastagon beborító koszról már nem is beszélve.

A Hollywood Hills-i ingatlant újrafestették, ez nagyjából 15 ezer dollárba került, a parketta cseréje pedig 35 ezerbe fájt – ennyit perkált egyébként Fetty havonta az albérletért. Végül összesen 25 tétel került fel a renoválási listára.

A tulajdonos egészen pontosan 170 ezer 964 dollárra perelte be Fetty-t, ezért az összegért akár egy csinos kis kecót is vehetne kis hazánkban.

(The Blast)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés