Kövess minket

Tech

Rossz irányba fordította a GoProt, így végig saját magát kamerázta egy ír apa Las Vegas-i nyaralása során

Az így készült “vlog” pár nap alatt hihetetlen népszerűségre tett szert az interneten.

Megosztva

o GOPRO facebook

Az egész úgy kezdődött, hogy egy ír származású srác, bizonyos Evan Griffin, kétszemélyes Las Vegas-i nyaralással lepte meg apját születésnapjára. A férfi, Joseph P. Griffin (jaj, de ismerős ez a név), nagyon örült az ajándéknak, elutazás előtt fiától kért egy kamerát, amivel megörökítheti az utazás pillanatait. A srác odaadta neki a GoPro-ját, de azt nem mondta el a faternak, hogyan működik. Ugyanis azt gondolta, hogy ezen nincs is mit magyarázni, majd megoldja az öreg. Hát, nem oldotta meg… Vagyis, ha végig magát akarta kamerázni, akkor kiváló munkát végzett.

Joseph, a technikai zseni, rossz irányba fordította a GoPro-t, ezért végig ő látható a felvételeken, amint éppen lelkesen kalauzol minket a bűn városában. Pedig nem mondhatjuk, hogy felkészületlen lett volna, hiszen még selfie stick-je is volt! “Micsoda flamingók! Emberek! Flamingók!” és “ilyen a kilátás a hotelből”, ehhez hasonló mondatok hangzanak el, de végig csak az ő arcába bámul a néző. Joseph pedig lelkesen tudósít!

Ha azonban egy videoblogot szeretett volna készíteni, akkor gratulálunk neki, mert remekül sikerült! Ha eddig nem is, most már biztosan tudjuk, hogy el kell jutnunk Las Vegasba.

Itt az élménybeszámoló, amit Joseph fia töltött fel a youtube-ra:

[vembed youtube=”8GDZBXZunzM” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés