Kövess minket

Aztaa

Rossz lányok a showbizniszben

„A jó kislányok a mennybe jutnak, a rosszak meg bárhova.” – tartja a jó öreg mondás, mely talán néhány hírességre is érvényes lehet. Vannak, akik levetkőznek, mások nős pasikkal kavarnak, sőt az alkohol és a drogok is nagy népszerűségnek örvendenek a sztárok körében. Most olyan csillagokat mutatunk be nektek, akik pályafutásuk során mindenek voltak, csak szentek nem.

Megosztva

lindsaylohan1127

Fotó: Getty/Europress

Lindsay Lohan, a problémás

A 29 éves színésznő, Lindsay Lohan előtt álomkarrier állt. Vörös hajával szinte futótűzként robbant be a showbizniszbe, viszont lehetőségeivel nem igazán tudott élni. Túl gyorsan jött számára a hírnév, azonban nem csupán az, hanem az alkohol, a drog és a szex is. Rendszeresen megfordult vad partykon, amelyek nem vetettek rá jó benyomást. A színésznő karrierje rövidesen hanyatlani kezdett. Lindsay több hírességgel is randizott, például Jared Letóval, Collin Farrellel vagy az elhunyt Heath Ladgerrel. Volt egy időszak, amikor Lindsay vagy nem elégedett meg a hímekkel vagy szimplán csak kísérletezni akart. Mindenesetre a horgára akadt Samantha Ronson. Vad, szenvedélyes és viharos románcuknak egy veszekedés vetett véget. A drog és a pasi/nő ügyek után Lindsay-nek meggyűlt a baja a hatóságokkal is, melynek következtében a rács mögött is ült. Színészi teljesítménye és külseje szenvedélyeinek áldozata lett, melynek következtében többször kés alá feküdt. Bár karrierjét a plasztika sem volt képes helyrepofozni.

Kate Moss, a kokós

A 41 éves modell, Kate Moss sosem tartozott az ártatlanok közé. Kislányos arca és vékony alkata mögött a világ egyik leghíresebb és leggazdagabb modellje rejlik. A siker nem volt neki elég, mindig vékony jégen táncolt.

Amikor a 90-es években Johnny Deppel járt, a kapcsolatunk annyira viharosan alakult, hogy több hotelszobát is megrongáltak. A szakítás után Moss kisasszony bánatát vodkába fojtotta. Nem kellett sok időnek eltelnie ahhoz, hogy a drogok után nyúljon. Kokainfüggősége miatt új becenevet is raggattak rá. Hírnevét az sem javította, hogy a fehér porral kapták lencsevégre. Drogfüggősége miatt több szerződést is elszalasztott. A szőkeség egy igazi vadóc volt, azt sem vetette meg, hogy Jude Law-val és annak valamikori feleségével ágyba bújjon. Pete Doherty mellett még elég szabadszelleműen élt, az igazi nagy változást a férje, Jamie Hince hozta meg az életében. Akkor úgy nézett ki, hogy a vadócka megváltozik. Valamennyit változott is, de várjuk ki a végét, mert mostanában esett darabokra a házassága.

Courtney Love, a kicsapongó

A showbiznisz leghíresebb özvegye már nem mai csirke! Courtney Love, férjének, a Nirvana frontemberének köszönhetően vált ismertté. Courtney elvált szülők gyereke és már tiniként is viharos élete volt. 13 évesen sztriptíz táncosként kellett dolgoznia japán bárokban.

A rockerek élete már fiatalkorában felkeltette érdeklődését, de nemcsak a férfiak kötötték le, hanem a szőkeségnek világos célja voltak. Tudta, hogy színész és énekesnő akar lenni. Együttest alapított, melynek köszönhetően megismerkedett a karizmatikus Kurt Cobainnel. Kapcsolatukba volt minden: alkohol, cigaretta, és közös szenvedélyük volt a heroin is, amiről még akkor sem mondtak le, amikor Love terhes lett. Kurt és Courtney házassága mindvégig viharos volt, sok problémájuk volt, melyeket veszekedéssel próbáltak megoldani. Sokak szerint Courtney volt annak az oka, hogy férje öngyilkos lett. Ezzel még nem ért véget a botrányos korszak. Courtney képtelen volt kislányáról gondoskodni, ezért megfosztották szülői jogaitól. A nagymama kapta a felügyeleti jogot, aki azzal vált híressé, hogy anno még az esküvőre sem hívták meg. Love nem csupán a drogfogyasztására lehet „büszke”, hanem arra is, hogy kik jártak az ágyában. Ha hihetünk a pletykáknak, akkor megvolt neki Kate Moss is. 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük