Kövess minket

Események

Rövid, de szórakoztató volt a szülinapi pop-up Will Smith koncert

Megosztva

Forrás:

Will Smith – legjobb barátja, DJ Jazzy Jeff társaságában – minden energiáját beletette tegnapi születésnapi minikoncertjébe, melyen maréknyi slágerük került terítékre. A Szent István téren felállított színpadon elhangzott a Gettin’ Jiggy Wit It, a Miami, a Summertime, a Switch, valamint az Aladdin betétdal, a Friend Like Me (melynek remakejében Smith alakítja a Dzsinit), de a Wild Wild West, és a Men in Black híres filmzenéi már nem fértek bele a rövidke 20 percbe.

Az egész legnagyobb negatívuma, hogy az esemény kezdeti spontán érzetét erősen lerombolta a Gemini Man promója, a rendező színpadra rángatásával egyetemben. Felesége Jada, többek közt az Avengers sztár, Anthony Mackie segítségével meghitt köszöntésben részesítette a rapperből sorozat- és filmszínésszé lett világsztárt, akit leginkább hiperaktív, állandóan vidám személyisége miatt szeretünk.

Befejezésképp szólótáncikát is lejtett, és a tűzijátékviharban a világbajnok magyar hiphoptánccsapat, a No Comment is kisegítette energetikus fináléjában Kovácsékat, akiket a szemerkélő eső sem tántorított el.

[instagram]B22gvPLB47_[/instagram]
[instagram]B22w8PshVoT[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük