Kövess minket

Zene

Royce Da 5’9”, Grimes, YoungBoy Never Broke Again új lemezei a pénteki droppok között

Péntek van, tehát itt az idő a frissen megjelent albumokra.

Megosztva

Forrás:

Royce da 5’9” – The Allegory

Detroiti rapper, Royce da 5’9” visszatért a sorban nyolcadik nagylemezével, itt van a The Allegory. A 22 számos projekt tele van közreműködőkkel, Cedric The Entertainer, Emanny, Ashley Sorrell, Grafh, DJ Premier, Oswin Benjamin, Westside Gunn, Kid Vishis, Conway the Machine, BENNY THE BUTCHER, KXNG Crooked, T.I., CyHi The Prynce, White Gold, Sy Ari da Kid, Vince Staples, G Perico, és White Gold mind felkerültek rá. Royce egy interjúban kifejtette, hogy a lemez munkálatai természetesen, és mindenféle komoly megfontolás nélkül zajlottak, csak vitte a flow.

Grimes – Miss Anthropocene

Jó pár kislemez, és egy meglepetés terhesség után végre megjelent Grimes ötödik stúdióalbuma, a „Miss Anthropocene„. Ez az énekesnő első projektje a 2015-ös Art Angels után. A lemezt nagyon sok random behatás érte, Grimes szerint a nu-metáltól kezdve a Bollywood filmekig iszonyat területről inspirálódott, de talán a modern digitális világ és a sci-fi esztétika, ami a legjobban áthatja a projektet. Az egyik alapot elvileg Lil Uzi Vertnek készítette Grimes, de az énekesnő állítja, a rapper sosem töltötte le a WeTransferen átküldött beatet, így került végül erre a projektre.

NBA YoungBoy – Still Flexin’, Still Steppin’

YoungBoy Never Broke Again az egyik legkonzisztensebb előadó a hiphop szcénában manapság, folyamatosan dobálja ki a projektjeit, és máris itt van a legújabb, „Still Flexin’, Still Steppin” címmel. A 14 számos cuccon NBA spanja, Quando Rondo szerepel csak, míg a beateken többek között Dubba-AA, Bans, és India Got Them Beats dolgoztak.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük