Kövess minket

Hiphop

Russ lemondta a teljes EU turnéját, köztük a magyar koncertet is, mert nincs rendben mentálisan

Megosztva

Russ egyetlen koncert után lemondta az európai turnéja többi állomását, így aztán elmarad a szeptember 13-ra bejelentett budapesti fellépése is.

A rapper egy közleményt tett közzé, melyben azt írja, hogy „akár hazudhatna is”, de nem fog, az az igazság, hogy nincs jól mentálisan.

„Az elmúlt 24 órában olyan dolgok történtek, amik extrém magányt és üres érzéseket hoztak fel bennem a családommal kapcsolatban, úgy éreztem, hogy felrobban a fejem. Borzalmasan érzem magam, hogy ezt teszem az európai rajongóimmal, soha nem csináltam hasonlót, de inkább ez, minthogy tönkremenjek és szar koncerteket adjak. Visszakapjátok a pénzeteket, és nagyon sajnálom, megértem, ha most utáltok, megértem, ha nem hisztek nekem, és azt is megértem, ha nem támogattok többet ezek után. Ha ez a dolog a turné közepén vagy végén történt volna, valószínűleg végignyomtam volna, de az első show előtt történt, és így nem tudok 100%-ot nyújtani egy 24 állomásos turnén. Nem várom el, hogy érezettek együtt velem, mindenkinek megvannak a saját problémái, csak annyit kérek, hogy értsetek meg. Rendbe kell tennem magamban pár dolgot, most magamra kell koncentrálnom. Nagyon sajnálom, szeretlek titeket” – írta a rapper a stuttgarti koncertje előtt, amit már nem nyomott le.

Russ az Akvárium klubban lépett volna fel, ez lett volna a debütáló budapesti show-ja.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés