Kövess minket

Bulvár

Russ már megint meg akart veretni egy másik rappert

Smokepurpp után most Guapdad 4000 kapott pár pofont.

Megosztva

Forrás:

Most már hivatalos: ha beszólsz Russ-nak, előbb vagy utóbb érkezik a válasz, méghozzá egy ököl formájában. Habár a rapper/producert sokan kicsit nyálasnak tartják, ő rendre tesz róla, hogy a szcénában ne érezze senki azt, hogy ő szabad céltábla. Tavaly szeptemberben már megírtunk egy sztorit, mely arról szólt, hogy Smokepurpp-öt megagyalta Russ sleppje egy európai fesztiválon, amiért Purpp cikizte Russt Twitteren, most pedig valami hasonló történt, igaz ezúttal Russ is részt vett a verésben…úgyahogy.

Az egész egy Insta videóval indult, amit a feltörekvő rapper, Guapdad 4000 töltött fel. Emberünk itt elmondja, hogy az új albumán van egy dal, amiben Russt oltja, ez pedig nem tetszett a hosszú hajú kollégájának, ezért mikor alkalom adódott egy texasi feszten, odament hozzá kérdőre vonni. Guapdad azt állítja, hogy épp telefonált, mikor leszólította Russ és hajlandó lett volna vele dumálni, de Russ sunyin hátulról fejbe vágta, majd elfutott. A rapper szerint ez nagyon cink, pláne, hogy utána a biztonsági szolgálatára bízta a további piszkos melót, akik kicsit megkergették Guapdadet, igaz megverni nem tudták. 4000 végül a videóban egy nyilvános bunyóra hívja ki Russt, mert szerinte ez így fair, 1 az 1 ellen.

[instagram]B4GdHe2g3sb[/instagram]

[twitter]https://twitter.com/guapdad4000/status/1188254001969729537[/twitter]
Russ egy Insta kommentben reagálta le a történteket. Szerinte, aki őt szidja, annak számítania kell arra, hogy mikor összetalálkoznak, ő ütni fog. „Mit kellett volna csinálnom? Háromig elszámolni, mint valami bíró?” – tette hozzá. Mint írta, Guapdadnek gyorsan be kellett volna vinnie egy ütést, amíg még volt rá lehetősége, de ehhez kevés volt. 

Forrás:

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés