Kövess minket

Bulvár

Russ sleppje megdolgozták kicsit Smokepurpp-öt, és most az erről készült videó is előkerült

Lil Purpp szerint Russ nem csinált semmit, a haverjai végezték el a piszkos munkát helyette.

Megosztva

Forrás:

Russ kedden egy rádióinterjúban többek között nem csak azt fejtegette, hogy vajon miért utálják őt ennyien, hanem azt is, hogy az egyik hater rappert anno jól megverték a trollkodásaiért. Nem nevezte meg az illetőt, de a két eshetőség Smokepurpp és Yung Bans voltak. Russ azt is hozzátette, hogy az egyik európai fesztiválon történt verésről videófelvétel is készült, szóval reménykedjen benne az illető, hogy az nem kerül ki. „Videónk van róla, ha kell kirakom, hogy szétvertünk. Ne akard, hogy az internet szabályai szerint játsszak és megalázzalak” – mondta Russ a videóról, ami természetesen két nap alatt ki is szivárgott szépen.

[instagram]Bnp0vCVlnuw[/instagram]
A videón tényleg Lil Purpp látható, ahogy többen nekiesnek és ütik rendesen, igaz Russ nem kivehető a videón, tehát úgy tűnik a piszkos munkát átadta a spanjainak. Lil Pump gyerekkori barátja amúgy azzal érdemelte ki a verést, hogy többször is beszólt Twitteren Russ-nak, puncinak nevezte őt, és egyszer még a húga képét is berakta Instagram profilnak.

Purpp Insta Live-on magyarázta a verést, mint elmondta épp a WC-ből jött ki, mikor nekiesett 7 alak, akiket korábban sosem látott és így elég egyenlőtlen feltételek alakultak ki. Állítása szerint, Russ ott sem volt, vele nem verekedett. Russ mindenesetre másnap már büszkén szólt oda egy angol fesztiválon, ahol szintén mindketten felléptek, hogy „na elég volt, befejezted a visszapofázást?„.

[instagram]Bnp96C5Ayak[/instagram]
Persze nem lenne teljes egy ilyen történet 2018-ban, ha valahogy nem kapcsolódna 6ix9ine-hoz is, a brooklyni rapper is odadörgölőzött a sztorihoz, méghozzá Russ oldalán, akit szívesen vár a Treyway csapatba.

[instagram]Bnp1WtwlvQ0[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés